VT-WONEN BEURS 2017

Dit jaar bracht ik weer een bezoek aan de VT-wonen beurs in de Rai. Na mijn bezoek aan de internationale interieurbeurs Maison et Object in Parijs was ik wel benieuwd welke trends ik in Nederland zou zien.

Karwei | Artist home

Karwei timmert als woonmerk en trendsetter de laatste jaren flink aan de weg. En dat was ook dit jaar weer te zien! Een inspirerende stand ingericht als woonhuis van een artiest. Lef, eigenheid en stoere materialen stonden hierbij centraal. Durf je eigenheid in je interieur terug te laten zien. Bijvoorbeeld door een collagewand te maken van kunstwerken, foto’s en verzamelingen. Mix en match op basis van kleuren, vormen en materialen. Net zo lang tot het een samenhangend geheel vormt. Toon lef door anders dan anders te denken. Vind je dit lastig, laat dan eens iemand anders meekijken bij je interieur. Een frisse blik van een ander helpt patronen te doorbreken.

VT Wonen beurs2017 karwei by Via Lin

Karwei | Zachte stoffen

Een lekkere bank met velourse bekleding, dikke grof gebreide woonplaids, kussens van zachte materialen en warme vloerkleden. Behaaglijk wonen kan heerlijk met de nieuwste collectie van Karwei. De witte slaapkamer oogt warm en knus doordat er verschillende wittinten en verschillende materialen gemixt zijn. Zo creëer je eenheid en rust zonder dat het kil of koud aandoet.

VT Wonen beurs2017 karwei by Via Lin

VT-Wonen | Mix and Match

VT-Wonen is van woonblad uitgegroeid naar een herkenbaar woonmerk. De stijl van VT-Wonen kenmerkt zich door het mixen van verschillende stijlen en materialen. Stoer naast botanisch. Nieuw met vintage. Stoer maar toch ook zacht. De woonhuizen op de beurs zijn net als het blad en de metamorfoses op tv tot in de puntjes gestyled. Aan ieder detail is gedacht en daardoor vormt het een kloppend geheel. Durf te mixen en te combineren!

VT Wonen beurs2017 by Via Lin

Rode Kruis | Aandacht voor woonproblemen

De stand van het Rode Kruis was een verfrissend geluid op de VT-wonen beurs. Met hun stand vroegen ze aandacht voor de woonproblemen van vele mensen die slachtoffer zijn van (natuur)rampen en oorlogen. Miljoenen mensen leven in erbarmelijke omstandigheden, ze missen een dak boven het hoofd, een deken om onder te slapen, een goed werkende wc, drinkwater of een pannenset om te kunnen koken. Het Rode Kruis biedt hierbij een helpende hand. Wil je ook een bijdrage leveren aan betere leefomstandigheden voor miljoenen mensen weet dan dat het Rode Kruis giro 6868 heeft geopend om geld in te zamelen voor deze broodnodige hulp.

VT Wonen beurs2017 Rode Kruis by Via Lin