Verkoopstyling Franeker

Verkoopstyling Franeker Vastgoedstyling Friesland woonkamer by Via Lin

Project:
Verkoopstyling Franeker, Vrijstaande woning

Wens:
Lichte, ruime verkooppresentatie & nieuwe foto’s op Funda

Via Lin verkoopstyling Franeker:

De bewoners van deze ruime & lichte woning zaten met hun handen in het haar. Het huis stond al 3 jaar te koop maar er waren weinig bezichtingen en een koper was dan ook nog niet gevonden. Via Lin werd gevraagd vastgoedstyling advies te geven zodat het huis met zijn sterke kanten en mogelijkheden weer tot zijn recht kwam. De bewoners hebben zelf de handen flink uit de mouwen gestoken en de adviezen in een paar weken thuis uitgevoerd. Met als gevolg ruime, lichte, overzichtelijke, sfeervolle en neutrale ruimtes die een veel breder publiek aanspreken. Via Lin maakte vervolgens nieuwe vastgoedfoto’s die op Funda en Makelaarsland werden geplaatst. Binnen een week na plaatsing van deze nieuwe foto’s waren de eerste bezichtingen al gepland.

Reactie bewoners:
Jouw adviezen hebben me duidelijkheid gegeven hoe mijn huis beter te presenteren. De betere foto’s van de woning trekken meer kijkers. En de reacties van de kijkers zijn veel positiever dan voor de verkoopstyling. Er lijkt nu echt belangstelling te zijn. Mede aan jouw adviezen te danken, want kijkers waren vol lof over de nette kamers.

Ook zie ik nu in hoe belangrijk de 1e indruk is. Wanneer ik andere woningen op Funda bekijk, schrik ik soms van de foto’s die daar op staan, dan klik is zelf ook niet verder.

Deze woning is inmiddels verkocht, maar staat nog steeds op Funda te bewonderen.

Meer vastgoedstyling & woningfotografie uitgevoerd door Via Lin kun je bekijken in mijn portfolio