Interieuradvies woonkamer Leeuwarden | Friesland

Project
Interieuradvies woonkamer & keuken appartement in Leeuwarden, Friesland.

Wens
“Ik ben op zoek naar interieuradvies voor mijn woonkamer. Ik ben toe aan het geheel vernieuwen van huidige inrichting. Ik laat mij daarbij graag voor een totaal inrichting adviseren. Mijn wens is een geheel nieuwe, op elkaar afgestemde woonkamer.”

Via Lin interieuradvies woonkamer Leeuwarden

Een stoere maar ook warme sfeer creëerde Via Lin voor deze woonkamer. De totale inrichting inclusief vloer, wand en raambekleding werd vernieuwd en op elkaar afgestemd. Door het stoere metaal met warm hout en warme terra tinten te combineren oogt het geheel warm, stoer en gezellig.
Lees hier de uitgebreide reportage over deze metamorfose inclusief voor & na foto’s | Binnenkijken bij een stoere metamorfose

Reactie op het interieuradvies

“Ik was toe aan nieuwe meubels en een nieuwe inrichting. Ik had wel wat losse ideeën maar vond het moeilijk daar een totaalplaatje van te maken. Linda heeft daar een mooi robuust, industrieel en stoer ontwerp van gemaakt. Compleet met een lijst van bijbehorende meubels en leveranciers, zodat ik deze eenvoudig kon bekijken en bestellen! Ik ben nog steeds erg blij en tevreden met je ontwerp en ook mijn omgeving vind het eindresultaat erg mooi! Een mooi totaalplaatje voor de inrichting van mijn kamer met goede keuzes voor kleuren, aankleding en meubelstukken”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio