Interieuradvies woonkamer Leek | Groningen

Project
Interieuradvies woonkamer & eethoek vrijstaande woning in Leek, Groningen.

Wens
“Linda, we willen graag interieuradvies. We zijn bezig met het “herinrichten” van ons huis, maar we komen er niet echt uit. We kunnen wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van de kleuren op de wanden/kozijnen en de inrichting van de woonkamer. Wens is ook om een pelletkachel aan te schaffen. Wat is de mooiste plek? We overwegen ook een nieuw vloerkleed en andere raamdecoratie, maar weten nog niet welke kleur/vorm.We vinden dat de nu kamer geen eenheid is, een beetje ongezellig en een beetje saai. Het is nu rommelig en saai qua inrichting en de kleuren passen niet goed bij elkaar.
We zijn op zoek naar kleuradvies en interieuradvies m.b.t de inrichting van de woonkamer, zodat het meer eenheid wordt en gezelliger wordt We willen graag bruikbare en toepasbare adviezen op gebied van kleur, sfeer, indeling, meubels, verlichting, raamdecoratie en woonaccessoires. Kun jij ons helpen?”

Via Lin interieuradvies woonkamer Leek

Door de pelletkachel een centrale plek in de woonkamer te geven, is er vanaf de zithoek en eethoek zicht op het vuur. Door deze te voorzien van een –op maat gemaakte- ombouw wordt het een ware eye-cather! Een tv kast zorgt voor meer rust in de woonkamer en geeft meteen extra opbergruimte. De grote kast in de eethoek kan tevens als werkplek dienen door deze erin te integreren. Een Mix van natuurlijke materialen zoals hout, (natuur)steen, aardewerk, linnen, wol gecombineerd vergrijsd & naturel tinten zorgen voor een rustige, warme, gezellige sfeer.

Reactie op het interieuradvies

“We zijn meteen al druk bezig geweest met je interieuradvies. De deuren en kozijnen zijn al geverfd, het wordt heel mooi! We krijgen veel leuke reacties op de IXXI aan de muur. De pelletkachel wordt binnenkort geplaatst.”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio