Interieuradvies woonkamer Joure | Friesland

Project
Interieuradvies woonkamer en eethoek Joure, Friesland.

Wens
“We gaan op de gehele beneden verdieping de vloer vervangen en willen daar een passende inrichting bij. Wij worstelen met de kleuren, meubels, inrichting, indeling en verlichting. We zijn op zoek naar een inrichtingsadvies, kleuradvies, indelingsadvies, meubeladvies, verlichtingsplan en advies op gebied van raamdecoratie.”

Via Lin interieuradvies woonkamer Joure

De woonkamer en eethoek werd ingericht met warme, natuurlijke tinten gecombineerd met eigentijds grijs en vergrijsde roze tinten. In de zithoek adviseerde ik een zachte tint roze op de muren voor een gezellig geheel. Door de lange wand van een hoge geverfde lambrisering te voorzien, zorgt deze voor verbinding tussen de zithoek en eethoek. Grote meubels in natuurlijke materialen gecombineerd met warme, zachte stoffen op de meubels zorgen voor een warm, sfeervol, rustig en basic geheel. In de zithoek biedt een ruime 3-zitsbank met 2 lekkere fauteuils voldoende zitplekken. Een lang zwevend tv meubel en een grote vakkenkast op de lange wand geeft veel opbergruimte. Een mooi groot vloerkleed verbind de zithoek tot een geheel. Top-down en bottum-up dupli-gordijnen zorgen voor regelbaar en gefilterd licht. In combinatie met in-between gordijnen met natuurlijk look zorgt dit voor warmte, gezelligheid en een betere akoestiek.

Reactie op het interieuradvies

“Wat een mooi, warm, gezellig en natuurlijk interieurontwerp. We herkennen ons huis niet meer terug. Een prachtig samengesteld kleurenpalet die prachtig past bij de door ons al gekochte vloer. De manier waarop je je advies uitwerkt en presenteert vinden we heel prettig Linda.”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio