Interieuradvies woonkamer Groningen

Project
Interieuradvies woonkamer en eethoek Appartement Groningen

Wens
“Ik ben op zoek naar interieuradvies voor mijn appartement in Groningen. De woonkamer met eethoek is een kale, ongezellige ruimte. Ik heb zelf geen inspiratie hoe ik hier verandering in kan brengen. Ik heb eerder positieve ervaringen met interieuradvies. Ik houdt van een warm, ruimtelijk interieur zonder al te veel tierlantijnen. Ik wil graag meer een huiselijke woonkamer waar ik bij thuiskomst lekker op de bank kan ploffen, spelletjes met vrienden kan doen en tv kan kijken.”

Via Lin interieuradvies woonkamer Groningen

De mannelijke bewoner van dit appartement wilde graag meer warmte en gezelligheid in zijn woonkamer en eethoek zonder al te veel poespas. Ik koos voor warme tinten voor zowel de meubels als de muren. Een grote, op maat gemaakte vakkenkast voor de tv gecombineerd met een ruime bank en 2 losse fauteuils vormen de gezellige zithoek. Door de eethoek te voorzien van een mooi natuurlijk behang en een houten deur zorg je voor een gezellige nis waar je fijn kunt tafelen. Met enkele grote, robuuste woonaccessoires kleed je het geheel aan zonder dat het te druk wordt.

Reactie op het interieuradvies

“Ik ben meteen aan de slag gegaan met het interieuradvies, want het was een schot in de roos qua kleuren, indeling, meubels en verdere aankleding. Ik ben blij dat ik weer interieuradvies gevraagd hebt, want dit had ik zelf niet kunnen bedenken. Linda verstaat haar vak!”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio