Interieuradvies woonkamer & eetkeuken Franeker | Friesland

Project
Interieuradvies woonkamer en eetkeuken in Franeker, Friesland.

Wens
“We zijn op zoek naar interieuradvies want we willen meer knusheid in de woonkamer doorlopend naar de keuken. We ervaren onze woonkamer nu als niet knus, niet huiselijk, niet warm. We missen geborgenheid en het thuisgevoel.
Wens: Weer verliefd worden op ons eigen huis. Dat wanneer we thuiskomen en denken ‘ja gezellig, dit is thuis’.”

Via Lin interieuradvies woonkamer Franeker

De bewoners van deze ruime vrijstaande woning met grote woonkamer waren naast knusheid en geborgenheid ook op zoek naar een interieur met de look & feel van de vintage stijl uit de jaren ‘50 en ‘60. Warme houtsoorten en kleuren, mooie stoffen en ronde vormen sprak hen aan. De bestaande indeling werd iets aangepast om een ruimtelijke maar ook knusse zithoek te creëren. De stoeltjes schermen de zithoek wel af maar zorgen teven voor luchtigheid. Door naast strakke rechte vormen ook voor ronde vormen te kiezen wordt het geheel zachter. De serre is voorzien van 4 lekkere fauteuils voor tv kijken, lezen en gezellig koffiedrinken. Door de kleur groen ook in het interieur terug te laten komen, wordt binnen en buiten nog meer met elkaar verbonden.

Reactie op het interieuradvies

“Het interieurontwerp is een mooie leidraad voor de metamorfose van ons interieur. De kleur groen was even wennen maar spreekt ons nu heel erg aan. We gaan als eerste aan de slag met de aanschaf van nieuwe meubels en zo verder uitbouwen. Bedankt voor je uitgebreide advies”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio