Interieuradvies woonkamer Dokkum

Interieurproject
Interieuradvies woonkamer en eetkamer verbouwde bungalow Dokkum

Interieurvraag
“Graag maken we een afspraak met je voor een interieuradvies voor onze woonkamer. We weten niet hoe we deze prettig kunnen indelen.

We hebben ons huis verbouwd maar aan “inrichten, eigen en sfeervol maken” komen we maar niet toe. Dit heeft te maken met oa de indeling, we weten niet hoe we optimaal van de ruimte gebruik kunnen maken. Tevens is ook de wens er om het wat persoonlijker/eigen en knusser te maken.”

Via Lin interieuradvies woonkamer Dokkum

Voor deze verbouwde bungalow in Dokkum maakte ik een ontwerp waarbij de woonkamer en eetkamer gescheiden word door taats-deuren. Hierdoor ontstaan er 2 intiemere ruimtes en kan de woonkamer zelf qua oppervlakte meer benut worden. Aanvullend daarop komt er een multifunctionele – maatwerk- kast in de woonkamer. Deze biedt ruimte voor een werkplek, speelgoed, boeken en apparatuur.  De zithoek rondom de haard en de tv is voorzien van fotobehang met een natuur print. Geïnspireerd op de groene tuin rondom de woning. Een pittige gele kleur op de wand zorgt voor warmte en verbinding tussen de twee ruimtes.

Reactie op het interieuradvies

“Verrassend en helemaal passend bij onze wensen en smaken. We hebben zin om er mee aan de slag te gaan”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio