Interieuradvies woonkamer Burgum | Friesland

Project
Interieuradvies woonkamer,eetkamer en keuken Burgum, Friesland

Wens
“We willen meer eenheid en samenhang in ons interieur. We zijn niet tevreden over de indeling en de openheid van de ruimte. We hebben veel meubels die aan vervanging toe zijn en willen daarin goede keuzes maken. Het moet een geheel worden. We willen warme kleuren maar geen felle tinten. Een mooie kleur op de wand vinden we wel heel mooi We hebben wel wat verschillen in wat we mooi vinden qua interieur en daarom komen we er samen niet uit. Linda, Kun jij ons helpen een warm, rustig geheel te maken van ons interieur?”

Via Lin interieuradvies woonkamer Burgum

De ruime woonkamer met open keuken van deze karakteristieke woning, deelde ik op middels een moderne variant op en-suite-deuren. Een donker stalen of houten kozijn met openslaande deuren zorgt voor een verdeling in de ruimte. Door veel glas te gebruiken houd je wel het open en lichte karakter in beide ruimtes. De keuken krijgt zo meer de functie van leefkeuken. De zithoek is ruimer neer gezet waardoor deze beter tot zijn recht komt. Een extra stoel kan als leeshoekje fungeren of als extra zit plek bij visite. De woonkamer wordt zo meer in zijn totaliteit benut. De stoere kleur Demin Drift zorgt voor de verbinding tussen beide ruimtes.

Reactie op het interieuradvies

“Het interieurontwerp is een mooie leidraad voor de metamorfose van ons interieur. De kleur Demin Drift vinden we helemaal geweldig. Net als de combinatie van lichte tinten en warme, stoere meubels. Onze beide smaken komen terug in het ontwerp. Het is nu echt een geheel. De meegenomen stalen van vloer, raambekleding en meubelstoffen gaven ons meteen een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. We hebben zin om aan de slag te gaan met de uitvoering van het interieurontwerp!”.

Meer interieurprojecten in Friesland en Groningen kun je bekijken in mijn portfolio