Interieuradvies Wirdum

Project
Interieuradvies woonkamer & eethoek vrijstaande woning in Wirdum

Wens
“We willen graag meer samenhang, mooi kleurgebruik en gezelligheid. Zodat de woonkamer, eethoek en open keuken een geheel vormen.

We wonen nu sinds 3 jaar in onze woning maar  in de woonkamer kunnen we geen samenhang vinden en het is het allemaal net niet. We weten ook niet goed hoe we het moeten veranderen en wat we qua kleur zouden willen. We hebben nu niet de juiste kleuren en meubels, het geheel is te rommelig en niet praktisch.”

Via Lin interieuradvies Wirdum

De wens van de bewoners was om de ruimte in de woonkamer meer te benutten. Nu was een groot deel van de woonkamer loze, lege ruimte. Via Lin bedacht voor deze lange muur een geverfde lambrisering zodat beide ruimtes (zithoek en eethoek) meer met elkaar verbonden worden. Ook kreeg de zithoek een meer prominentere plek in woonkamer. Waardoor de ruimte meer benut wordt en de zithoek en eethoek dichter bij elkaar komen. De sfeer van de woonkamer is nu een mix van warm, stoer en strak tegelijk.

Reactie op het interieuradvies

“We zijn verrast en verbaasd dat dit mogelijk is met ons huis. We herkennen ons huis niet meer terug en hebben zin om meteen met het interieurplan aan de slag te gaan. We raden iedereen aan om bij het bouwen van een nieuwe woning meteen ook interieuradvies te vragen. Bij ons is dit niet geopperd door de bouwer en dat vinden wij erg jammer. We hadden graag meteen dit interieur zo gerealiseerd. Bedankt voor het uitgebreide en prachtige interieuradvies”.

Meer interieuradviezen uitgevoerd door Via Lin kun je bekijken in mijn portfolio