Interieuradvies Eastermar

Project:
Interieuradvies woonkamer, voormalige keuken & woonkeuken vrijstaand waldhuske in Eastermar

Wens:
Meer eenheid, samenhang, sfeer en gezelligheid in de woonkamer en nieuwe woonkeuken. Een passende bestemming voor de huidige keuken.

Via Lin interieuradvies Eastermar:

Het bestaande ‘waldhuske’ werd uitgebreid met een ruime woonkeuken aan de achterzijde. De bewoners, een jong gezin met kleine kinderen, vroegen Linda van Via Lin mee te denken over de inrichting van de benedenverdieping. Ze wilden interieuradvies op het gebied van indeling, sfeer, kleur, meubels, verlichting, vloer en raambekleding.

Door de komst van de nieuwe woonkeuken, kwam de ruimte van de huidige woonkeuken vrij. Hier moest een bestemming voor bedacht worden. Tevens wilden ze graag dat alle ruimtes een geheel gingen vormen, qua sfeer, aankleding en gezelligheid. De kleine woonkamer werd nu als te vol ervaren. Ook over de verdere inrichting van de nieuwe woonkeuken waren nog vragen.

Via Lin ging aan de slag met het interieuradvies en kwam met een sfeervol, warm en praktisch interieurplan. Door de woonkamer en voormalige keuken te scheiden met 2 en-suite deuren creëer je een lichte speel- of studeerkamer voor de kinderen. Door een deel van de huidige inbouwkasten te verwijderen krijgt de kleine woonkamer meer mogelijkheden voor een ruimere zithoek en blijft er tevens nog wel voldoende bergruimte over. Dit kan op verschillende manieren dus maakte Via Lin 2 indelingsplannen hiervoor.

Reactie op het interieuradvies:

Wat veel mogelijkheden om mee aan de slag te gaan voor onze woning! We zijn blij verrast met alle creatieve oplossingen. Na het realiseren van de woonkeuken gaan we verder met woonkamer en nieuwe speel-&studeerkamer.Bedankt!

Meer interieuradviezen uitgevoerd door Via Lin kun je bekijken in mijn portfolio