Interieuradvies Drachten

Project:
Interieuradvies woonkamer en eventuele aanbouw 2-onder-1 kap woning Drachten

Wens:
Nieuwe inrichting en indeling woonkamer waarbij rekening gehouden werd met thuiswonende lichamelijk gehandicapte dochter.

Via Lin interieuradvies Drachten:

De woonkamer van deze woning was al 20 jaar in dezelfde stijl & sfeer ingericht. De bewoners gaven aan, aan een nieuwe sfeer & inrichting toe te zijn. Zij twijfelden over of zij de woning nog een stuk wilden verlengen en wilden daarom van Via Lin interieuradvies voor beide situaties (met of zonder aanbouw). In beide gevallen zouden er openslaande deuren in de achterpui komen en moest er rekening gehouden worden met de steunende pilaar in de woonkamer. Door de aanwezige steunpilaar een functie te geven, wordt deze geïntegreerd in het interieur. Zachte pasteltinten in combinatie met warme houten meubels zorgen voor een knusse en gezellige sfeer waar alle gezinsleden graag vertoeven. Door de mogelijke aanbouw een duidelijke functie te geven, kan deze het woongenot drastisch verhogen.

Het interieuradvies van Via Lin was gericht op advies over: Indeling (met & zonder aanbouw), Stijl & sfeer, Kleur, Meubels, Woonaccessoires, Raambekleding, Vloer

Reactie bewoners:
Het was fijn met jouw ideeën verder te kunnen, we zijn meteen grootschalig gaan verbouwen. Hierbij waren we erg blij met jouw advies en de inrichting zoals door jou getekend, we hebben dit van harte opgevolgd.

Lees in mijn woonblog meer over dit advies

Meer interieuradviezen uitgevoerd door Via Lin kun je bekijken in mijn portfolio