little lovely living groningen Little lovely company blog bij Via Lin

Happy Living in Groningen

Ben je in Groningen neem dan ook eens een kijkje in één van de vrolijke winkels van Little Lovely Living. Oprichters en ontwerpers Judith de Ruijter en Nikki Hateley gaan uit van spullen die je blij maken, vrolijkheid uit stralen en die je even laten wegdromen. Elk Little Lovely product is gericht op creativiteit en individuele stijl. Ze moeten het gevoel van plezier en geluk bevorderen. Little Lovely Company wil een glimlach tevoorschijn toveren op jouw gezicht! En reken maar dat het hen lukt wanneer je rondloopt in een van hun winkels.

Little Lovely Living Groningen by Via Lin

Little Lovely Living Groningen by Via Lin

Little lovely label

In de winkels vind je veel producten uit de eigen collectie zoals de populaire lichtbakken, schattige nachtlampjes, woordslingers, neonlights, muurstickers en poster . De eigen label-collectie wordt gecombineerd met een aantal grote en kleine bijpassende merken zodat het geheel een kleurrijk en vrolijke collectie vormt.

Little lovely treat

Naast woonaccessoires, kinderkameraccessoires en cadeautjes kun je in deze leuke setting een lekker bakje koffie | thee met een Lovely hapje nuttigen. Jezelf trakteren op een lovely treat zoals heerlijke macarons, een taartje of petit fours. Vrolijk gepresenteerd, helemaal passend bij de stijl en sfeer van deze winkel. Je ploft gewoon neer op een van de uitnodigende bankjes en met uitzicht op alle vrolijke spullen geniet jij van je heerlijke treat.
Heb je kinderen bij je dan is dat geen probleem want voor hen is er een Little Lovely Play area.

Little Lovely Living Groningen

Little lovey living groningen by Via Lin

Must visit

Kortom Little Lovely Living is een must visit voor hippe woonaccessoires voor de kinderkamer en woonkamer! In de video hieronder een kleine impressie van de winkel.
Woon je niet in de buurt? Niet getreurd! In de webshop kun je ook eindeloos shoppen waarbij ‘instant happiness’ is gegarandeerd.

A Little Lovely Living | Astraat 16 & Herenstraat 17 | Groningen