Interieuradvies Woonkamer Goutum Friesland door Via Lin Interieuradvies en vastgoedstylingCompleet interieuradvies

Voor een 2-onder-1 kap woning in Goutum, Friesland gaf Via Lin compleet interieuradvies. Voor deze woonkamer en keuken bestond dit uit advies over de sfeer & stijl, kleuren, indeling, meubels, woonaccessoires, verlichting, raamdecoratie en aankoopadvies.

De woonkamer van deze woning was een paar jaar geleden flink uitgebouwd waardoor een ruime, open eetkeuken gerealiseerd werd. De zitkamer bood echter niet voldoende plek voor het samengestelde gezin en tevens misten de bewoners de beoogde sfeer. Via Lin ging voor hen aan de slag om hun wensen te verwezenlijken.

Welke woonwensen waren er?

Een gezellige warm sfeer passend bij de huidige keuken.
Een strak landelijke stijl & sfeer
Ruime zithoek met zicht op de houtkachel
Praktische indeling van de diverse functies in de ruimte (zithoek, werkplek, speelplek & leesplek)
Advies op gebied van sfeer, stijl, indeling, kleur, meubels, woonaccessoires, verlichting & raambekleding.

Interieuradvies Woonkamer Goutum Friesland door Via Lin Interieuradvies en vastgoedstyling

Het moodboard

Het moodboard of sfeercollage is de uitgangsbasis van het ontwerp; hierin vind je de stijl, de sfeer, de kleuren, de vormen & de materialen terug. In dit geval natuurlijke materialen zoals hout, wol & linnen. Strakke meubels gecombineerd met grove, wollige materialen. Grijstinten gecombineerd met aqua- c.q. zeetinten.

Interieuradvies Woonkamer Goutum Friesland door Via Lin Interieuradvies en vastgoedstyling

Interieuradvies Woonkamer Goutum Friesland door Via Lin Interieuradvies en vastgoedstyling

Het uiteindelijk interieuradvies woonkamer:

Grote, strakke meubels  worden gecombineerd met ronde vormen. Door op diverse plekken stylingshoekjes te maken wordt er gezelligheid gecreëerd. De zithoek wordt gevormd door een modulebank waarbij je de opstelling kunt wisselen tussen winter & zomer.  Naast de bank is plek voor een speelhoekje voor de kinderen of een draaifauteuil. Losse krukjes en ronde tafeltjes kunnen flexibel ingezet worden (tafeltje, zitplek en stylingsplek) De werkplek & leesplek worden aparte hoekjes die door het doorvoeren van kleurgebruik, materiaalgebruik & stijl één geheel met de zithoek en woonkeuken vormen.

Diverse opstellingen zijn in deze ruime woonkamer mogelijk.  Welke de bewoners gaan kiezen is nog even afwachten. Voor alle foto’s van dit interieuradvies en voor alle indelingsmogelijkheden van deze woonkamer neem je een kijkje in mijn portfolio.

Op zoek naar meer wooninspiratie?

Kijk ook eens naar interieuradvies voor deze woonkamer in Drachten of voor deze praktijkruimte in Burgum. In mijn portfolio vind je een compleet overzicht van alle projecten van Via Lin.

Inspirerende groet,
Linda