verkoopstyling en woningfotografie Franeker Friesland door Via Lin Interieuradvies en verkoopstylingVerkoopstyling is dat nodig?

Bij de verkoop van je huis spelen veel emoties.Je hebt in het huis grote & kleine herinneringen.Je hebt er dingen beleeft, je hebt het huis naar jouw smaak ingericht, je hebt erin geklust, verbouwd en geld geïnvesteerd. Kortom je hebt het huis je eigen gemaakt, het is jouw huis!

En nu komt de stap om het huis te verkopen, in de verkoop te zetten. Je bent zelf vertrouwd met elk hoekje van je huis, je weet waarom je er graag woonde, je weet wat het huis je te bieden heeft en je gaat er vanuit dat potentiële kopers dat ook allemaal in het huis zullen zien.
En daar zit juist de moeilijkheid.

Je huis verkopen is emotie

huis te koop | verkoopstyling en woningfotografie Via Lin FrieslandDoor je eigen beleving van het huis is het lastig om objectief ernaar te kijken en is het moeilijk om in de huid van de verkoper te kruipen. Hierin kan een onafhankelijke verkoopstyliste helpen. Zij kijkt namelijk wel met die blik!

Nog niet overtuigd? Of denk je dat de makelaar je wel op bepaalde dingen wijst en op die manier naar jouw woning kijkt?

Voorbeeld van verkoopstyling

Kijk dan even mee naar het volgende huis. Een ruime, lichte, vrijstaande woning in Franeker, een karakteristieke 11-stedenstadje in Friesland. De makelaars had foto’s gemaakt en deze op Funda gezet ruim 3 jaar later, met weinig bezichtingingen was er nog geen koper gevonden, waarom niet?

Het huis stond niet op z’n voordeligst op de foto’s, de ruimte, de lichtheid van de woning kwamen niet tot z’n recht. Daarnaast stond het huis vol persoonlijke spullen en kwam de persoonlijke smaak van de verkopers te veel naar voren op de foto’s. Hier knapten kijkers en potentiële kopers op af.

Slaapkamer Franeker voor & na verkoopstyling en woningfotografie Via Lin

Hoe moest het dan wel?

Na verkoopstyling advies van Via Lin hebben de bewoners tijd vrij gemaakt om te gaan opruimen, spullen weg te doen, spullen weg te halen, meubels te verschuiven, storende elementen te verbergen en wanden te verven. Vervolgens kwam Via Lin langs om de woning opnieuw te fotograferen waarbij de positieve eigenschappen van de woning benadrukt werden.

Wat koste dit de verkopers?

Naast tijdsinvestering de aanschaf van muurverf en de kosten voor het verkoopstylingadvies & woningfotografie van Via Lin.

Het resultaat?

Een ruime, lichte woning waar je als koper zo in kunt!

huis verkopen via verkoopstyling en woningfotografie franeker friesland mbv Via Lin

En het leuke is binnen een week na plaatsing van de nieuwe foto’s op Funda was er al een nieuwe bezichting gepland.

Wat vindt jij, verkoopstyling loont of niet?

Meer voorbeelden van verkoopstyling & woningfotografie door Via Lin vind je in de  portfolio

Wil jij ook  je huis verkopen?

Wil je dat Via Lin ook voor jou te koop staande woning langskomt ,  komt jouw huis ook binnenkort in de verkoop of wil je eerst meer informatie over verkoopstyling & woningfotografie neem dan contact op met Via Lin via info@vialin.nl, het contactformulier of bel 06-42341554.