Hotspot Groningen | Hayemaheerd

Tijdens een mini-vakantie in eigen land met ons campertje, kwamen we op de bijzonder lokatie Hayemaheerd uit. Een unieke lokatie om te overnachten, een feest te geven of te vergaderen. Uniek omdat al deze activiteiten plaatsvinden tussen het stro!

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin01

Overnachten bij Hayemaheerd

Bij Hayemaheerd kun je kamperen op de minicamping, overnachten in een huifkar, slapen in een stro-iglo of het stro-hotel uitproberen. Voor ieder wat wils en voor ieder een unieke ervaring. Op de boerderijcamping staat eenvoud, natuur, vrijheid en gastvrijheid centraal. Mooie, ruime plekken met fantastisch uitzicht op het Groningse platteland.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin07

Glamping | Huifkar overnachting

Slaap als een echte cowboy of cowgirl in een huifkar, geïnspireerd op de fraaie huifkarren van vroeger in het wilde westen van Amerika. Een unieke belevenis! De huifkarren bieden plaats voor 1 tot 4 personen en krijgen op de camping een mooi plekje krijgen. Wil je echt een bijzondere ervaring? Ga dan met de huifkar op pad. Met tractor of paard wordt de huifkar naar een uniek plekje gebracht waar je 1 of 2 nachten kunt staan. Je krijgt een houtstoofje mee, met hout, water, koffie, thee en alle spullen die nodig zijn om je één of twee dagen te kunnen redden.

Stro-hotel | Slapen in het stro

Je slaapt heerlijk op een groot fraai opgemaakt bed op een dik pak stro en met een romantische klamboe boven je. Slapen in stro is nostalgisch, romantisch, stoer én comfortabel! Je kunt romantisch met z’n tweeen een overnachting boeken maar ook als gezin of groep vrienden is dit een unieke ervaring. Het stro-hotel bestaat uit 3 bijzondere overnachtingsmogelijkheden: slapen in een knusse stro-iglo, het sprookjesachtige strokasteel en of op de authentieke de hooizolder.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin

Stro-iglo | Zicht op sterrenhemel

De ronde, knusse stro-iglo’s hebben in de nok een glazen koepel waardoor je ’s nachts de sterren kunt tellen. Je hebt hier je eigen knusse huisje compleet met kacheltje, koelkastje en eethoek. Ook hier slaap je natuurlijk op heerlijke strobedden. De iglo’s zijn geschikt voor 1 tot 4 personen. Op het bijbehorende terrasje kun je heerlijk buiten ontbijten, eten en borrelen aan je eigen picknicktafel. Of mijmer een eind weg met je blik op het weidse Groningse landschap.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin

Strokasteel | Slapen als prins en prinses.

Een ruim ingerichte sprookjesschuur is de plek voor het strokasteel van Hayemaheerd. De stro-hemelbedden passen helemaal in de sprookjesachtige sfeer die hier gecreëerd is. Kroonluchters, draperieën en koeienhuiden maken het geheel compleet. Een luxe badkamer staat tot je beschikking en ‘s ochtends ontbijt je in je eigen kasteel. Het strokasteel biedt plek voor 2 tot 6 (koninklijke) personen.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin

Hooizolder | Groepsaccomodatie

Ook met meerdere personen of groepen kun je de unieke ervaring van slapen op stro ervaren. Op de authentieke hooizolder kun je met max. 16 personen tegelijkertijd overnachten. Ook hier vind je weer de mooie stro-hemelbedden. En daarnaast nog een aantal knusse bedsteden onder rieten dak.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin

Barn&beach | Binnenstrand

Bouw je eigen beachparty op het unieke binnenstrand van Hayemaheerd. Compleet met lekkere strandstoelen, parasols, stro-banken, veel kussens , een houtkacheltje en beachbar. Wat is er lekkerder dan met je blote voeten in het zand hier staan te eten, drinken of swingen? Maar ook een vergadering krijgt hier een hele andere sfeer. Voel de zand tussen je tenen en het stro in je haar. Buiten komt hier een beetje binnen.

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin

Kortom | Bijzonder overnachten

Hayemaheerd is een unieke plek voor bijzondere overnachtingen, voor mooie feesten en voor inspiratievolle vergaderingen en trainingen! Wanneer slaap jij hier een nachtje (of twee)?

Hayemaheerd | Jensemaweg 3 | Oldehove | Provincie Groningen

Hotspot Groningen Hayemaheerd Overnachten in stro Blog by Via Lin