combitex & even anders: stoere, unieke meubels en woonaccessoiresCombitex voor stoere & unieke meubels

Op zoek naar stoere, meubels waar slechts 1 of enkele van zijn? Dan moet je eens een kijkje nemen bij de woonwinkel van Combitex. Hier verkopen ze meubels waaronder veel kasten, houten banken en tafels van eigen ontwerp. Oude meubels worden opgeknapt, voorzien van unieke elementen en matte kalkverf. De meubels zijn vaak ruim 60 jaar oud maar krijgen een eigentijdse en stoere look. Denk hierbij aan grove scharnieren, extra houten balkjes, bekleed met leer of jute.

jute kast en tas van Combitex

De meubellijn van Combitex heet ook niet voor niets, Even Anders. Want dat zijn ze ook echt. Naast het opknappen van oude meubels ontwerpen ze op kleine schaal ook hun eigen meubels. Bijv. door diverse kisten op elkaar te stapelen waardoor er een unieke kast ontstaat. Ook industriële spullen zoals metalen lampen, kisten of lockerkasten vind je in de steeds wisselende collectie terug.

combitex kasten

Je hebt deze unieke meubels ongetwijfeld al eens voorbij zien komen in toonaangevende woonbladen als VT-wonen , die regelmatig meubels van Combitex gebruikt in hun producties.

Binnenkijken bij Combitex

Wanneer je bij de vestiging van Combitex in Noord-Scharwoude aankomt en binnenstapt denk je even in de verkeerde winkel beland te zijn. Je moet namelijk eerst lang rekken met legerkleding en legeraccessoires om vervolgens achter in de winkel de unieke, stoere meubels te vinden. Niet keurig gerangschikt maar nonchalant neergezet met tussendoor ook woonaccessoires als lampen, kussens en andere stoere (leger)items. Iedere keer weer met een ander assortiment want van elk item is vaak maar 1 of slecht enkele voor handen. Spreekt de stijl je aan maar staat er niet precies wat je zoekt, dan kan dit op maat gemaakt worden.

Combitex voor stoere meubels en woonaccessoires

Ben je dus op zoek naar een uniek meubelstuk om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee in te richten, schroom dan niet om eens een kijkje te nemen in 1 van de 2 vestigingen in Noord-Holland.

Combitex & Even Anders: Juliana van Stolbergstraat 59, Noord-Scharwoude of Rijksweg 19, Burgervlotbrug

unieke kasten combitex

stoere woonaccessoires Combitex