Via Lin stopt met bloggen op haar website, maar gaat verder op de nieuwe website van De Binnenstudio, waarbij Via Lin Interieuradvies en HouseUp Woonstyling samen verder gaan. Ons Interieurblog is op de nieuwe site te vinden.

Hieronder een greep uit de nieuwe blogberichten van de Binnenstudio. Je kan mijn oudere blogs nog steeds bekijken op de blogpagina van Via Lin.

Veel Leesplezier!

De Binnenstudio verrassende interieurontwerpen voor bedrijven en particulieren

 • Met kleur productiever werken
  by De Binnenstudio on 28 september 2020 at 05:52

  Het bericht Met kleur productiever werken verscheen eerst op De Binnenstudio.

 • Kantoor inrichten
  by De Binnenstudio on 1 november 2019 at 06:39

  Een sfeervol en prettig ingericht kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en verhoogd de productiviteit. Het juiste interieur hiervoor te creëren vraagt om doordachte keuzes. Om u hierbij op weg te helpen geven wij u graag een paar tips. Het bericht Kantoor inrichten verscheen eerst op De Binnenstudio.

 • Uitnodigende kantine creëren
  by De Binnenstudio on 3 september 2019 at 16:34

  Een uitnodigende, prettig ingerichte kantine is dé plek voor een ontspannende werkonderbreking. De werkinspanning van uw medewerkers kost energie. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat het energieniveau weer op pijl komt. Dat het personeel zichzelf kan opladen om weer met frisse energie aan de slag te gaan. Een rustmoment tijdens de pauze verhoogt de productiviteit na de (lunch)pauze. Een break nemen van de werkzaamheden is zowel goed voor het brein als voor het lichaam. Als werkgever is het dan ook belangrijk om het nemen van pauze te stimuleren. Hiermee draagt u zorg voor uw medewerker én voor uw bedrijf. Hoe u een uitnodigende kantine inricht leest u in deze blog. Het bericht Uitnodigende kantine creëren verscheen eerst op De Binnenstudio.

 • Inspirerende vergaderruimte inrichten
  by De Binnenstudio on 3 juni 2019 at 06:38

  De meeste vergaderruimtes zijn saaie, zakelijke ruimtes waar inspiratie en creativiteit ver te zoeken is. Jammer want hierdoor worden de vergaderingen en overleggen er niet productiever op. Met de juiste inrichting van uw vergaderruimte kunt u ervoor zorgen dat u de ruimte op meerdere manieren kunt gebruiken. Tevens kan het een plek worden waar creatieve ideeën naar voren komen, effectief overleg plaats vindt en de bedrijfscultuur versterkt wordt. Het bericht Inspirerende vergaderruimte inrichten verscheen eerst op De Binnenstudio.

 • Prettige wachtruimte inrichten
  by De Binnenstudio on 1 april 2019 at 08:16

  Uw klanten, cliënten of bezoekers ontspannen laten wachten is prettig voor hen en voor u. De meeste mensen die in een wachtruimte plaats moeten nemen voelen zich niet erg op hun gemak, ze zijn gespannen of gestrest voor de afspraak. Ze hebben het druk en vinden wachten zonde van hun tijd. Een goed ingerichte wachtruimte kan de gemoedstoestand van u klant of cliënt positief beïnvloeden. Daarnaast is de wachtruimte samen met de entree het visitekaartje van uw bedrijf. Het gevoel wat uw bezoeker in uw wachtruimte of ontvangstruimte krijgt is van invloed op het verdere bezoek van uw bedrijf. Om de wachttijd zo aangenaam mogelijk te laten zijn voor uw klant, bezoeker of relatie, geven wij u hier 7 tips. Het bericht Prettige wachtruimte inrichten verscheen eerst op De Binnenstudio.