De Binnenstudio Ontwerp en realisatie

Blogberichten van De Binnenstudio

Via Lin stopt met bloggen op haar website, maar gaat verder op de nieuwe website van De Binnenstudio, waarbij Via Lin Interieuradvies en HouseUp Woonstyling samen verder gaan. Ons Interieurblog is op de nieuwe site te vinden. Hieronder een…
air friday-return to sender-blog bij vialin

Fair Friday | Return to Sender

Ben je op zoek naar mooie woonaccessoires of een leuk cadeautje voor verjaardag, sinterklaas of kerst. Denk dan ook eens aan eerlijke, duurzame of Fairtrade merken. Op Fair Friday stel ik deze merken & producten aan jullie voor. Deze keer het Nederlandse merk Return to Sender.
merci paris conceptstore hotspot parijs blog bij via lin

MERCI Parijs | Concepstore & hotspot

Tijdens mijn bezoek aan de interieurbeurs Maison et object ging ik in Parijs ook op zoek naar leuke interieurwinkels en conceptstores. Ik bezocht er drie: Merci, Empreintes & Fleux. Wil je weten welke leuke winkels jij in Parijs moet bezoeken wanneer je interieur-lover bent? Lees en kijk dan snel verder.
Stadsplank Fair friday blog van Via Lin

Fair Friday | Stadsplank

Ben je op zoek naar mooie woonaccessoires of een leuk cadeautje voor verjaardag, sinterklaas of kerst. Denk dan ook eens aan eerlijke, duurzame of Fairtrade merken. Op Fair Friday stel ik deze merken & producten aan jullie voor. Deze keer het Nederlandse merk Stadsplank.
VT wonen beurs 2017 vlog en blog by Via Lin

VT-WONEN BEURS 2017

Dit jaar bracht ik weer een bezoek aan de VT-wonen beurs in de Rai. Na mijn bezoek aan de internationale interieurbeurs Maison et Object in Parijs was ik wel benieuwd welke trends ik in Nederland zou zien. Kijk je mee?
nieuwste interieurtrends op maison et object paris parijs bij Via Lin interieuradvies

Interieurtrends | Maison et Object 2017

Vorige week deed ik interieurinspiratie op de internationale vakbeurs Maison et Object in Parijs. 2 dagen dompelden we ons onder in de nieuwste trends en collecties op het gebied van interieur en wonen. Ik neem je op mijn blog mee welke trends in het gespot. Kijk je mee?