Tarieven & mogelijkheden Vastgoedstyling Via Lin

Via Lin intake* | Gratis

Vrijblijvend  bespreken we de mogelijkheden aan de hand van het budget en wensen.
(* niet van toepassing bij mondeling advies)

Via Lin verkoopstyling basis |  v.a. 295,-

Na het intakegesprek waarin we samen door het huis lopen, maken we een plan voor restyling voor bepaalde vertrekken of de gehele woning. Samen bepalen we wie welke dingen op zich neemt (bijv. met betrekking tot schilderwerk, reparaties ed.). Daarna maken we een afspraak voor de verkoopstyling van een hele of halve dag evt. combinatie met fotografie. Via Lin kan voor extra styling kan zorgen met behulp van een accessoirepakket.

Via Lin verkoopstyling compleet | v.a. 975

Na intakegesprek waarbij we samen het huis doorgelopen hebben en afspraken hebben gemaakt voor de restyling, zorgt Via Lin in  2 dagen dat de gehele woning gestyled wordt met gebruik van eigen meubels/accessoires en een op maat samengesteld accessoirepakket. (Prijzen op maat afhankelijk van de woninggrootte en staat van de woning. Een gemiddeld woning met 3 slaapkamers zal rond de 1225,- bedragen incl. accessoirepakket)

Via Lin meubelverhuur | via prijsopgaaf

Bij leegstaande woningen of woningen met gedateerde inrichting is meubelverhuur de ideale oplossing om de mogelijkheden van de woning optimaal te presenteren. Hiervoor stellen we samen een plan op en bespreken we welke meubels & accessoires er nodig zijn en welke werkzaamheden er aan de woning dienen te gebeuren.

Via Lin Woningfotografie | 150,-

Woningfotografie ten behoeve van verkoop woning en woningpresentatie Funda

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

Een afspraak maken kan via info@vialin.nl | 06-42341554 of door eenvoudig het contactformulier in te vullen.