binnenkijken stoer landelijk interieur stiens friesland by Via Lin interieuradvies

Binnenkijken | Stoer landelijk interieur

Ik keek binnen bij het stoere landelijke interieur van Hanneke en haar gezin. Mooie gestylde hoekjes vind je volop in haar huis. Ook lees je al Hanneke's tips, tricks en adresjes voor jouw interieur.
Hotspot woonwinkel Huis onder de loep Stiens Friesland

Woonwinkel Stiens | Huis onder de loep

Ik bracht een bezoekje aan een leuke landelijke woonwinkel in Stiens,Friesland. Woonwinkel Huis onder de Loep zit in het centrum van het kleine dorpje Stiens, in het Noorden van Friesland. De eigenaresse Elly kende ik al een tijdje dus ik dacht het is tijd voor jullie om ook kennis te maken met haar woonwinkel.
Hotspots Athene | citytrip Athene Interieur Hotspots

Citytrip Athene | Interieur Hotspots Athene

Tijdens mijn citytrip in Athene ging ik op zoek naar leuke interieurhotspots, woonwinkels en conceptstores. Graag deel ik met jullie een aantal van de leukste interieurwinkels van Athene. Kijk je mee?
#04 city trip athene aankomst en airbnb2

Citytrip Athene | Aankomst & Airbnb

Met mijn lief ging ik op citytrip naar de Griekse hoofdstad Athene. In een serie vlogs neem ik jullie mee in mijn trip door deze stad. Geniet samen met mij van de Griekse oudheden, verschillende wijken en de leuke straatjes. Ook ging ik op zoek naar leuke interieur hotspots. Kijk je mee?
behind the scenes via lin interieurontwerp

Vlog| Behind the scenes van Via Lin

Afgelopen week nam ik voor de allereerste keer mijn camera zoveel mogelijk mee op pad. Als interieurontwerper en vastgoedstylist wil ik je regelmatig een kijkje gaan geven in mijn werkzaamheden. Een blik op behind-the-scenes van de werkzaamheden die ik doe en wat er allemaal bij komt kijken.
Interieur blog by Via Lin interieuradvies klein wonen tips

Klein wonen? Ga voor 16x meer ruimte!

Klein wonen? Lees hier 16 tips voor meer woonplezier! Niet iedereen heeft een grote woning of een groot interieur. Klein wonen stelt je voor uitdagingen, maar klein(er) wonen heeft ook voordelen:  Je hebt minder woonlasten, je hoeft minder…