VT wonen beurs 2017 vlog en blog by Via Lin

VT-WONEN BEURS 2017

Dit jaar bracht ik weer een bezoek aan de VT-wonen beurs in de Rai. Na mijn bezoek aan de internationale interieurbeurs Maison et Object in Parijs was ik wel benieuwd welke trends ik in Nederland zou zien. Kijk je mee?
nieuwste interieurtrends op maison et object paris parijs bij Via Lin interieuradvies

Interieurtrends | Maison et Object 2017

Vorige week deed ik interieurinspiratie op de internationale vakbeurs Maison et Object in Parijs. 2 dagen dompelden we ons onder in de nieuwste trends en collecties op het gebied van interieur en wonen. Ik neem je op mijn blog mee welke trends in het gespot. Kijk je mee?
hotspot groningen hayemaheerd blog vlog by Via Lin

Hotspot Groningen | Hayemaheerd

Bij Hayemaheerd kun je kamperen op de minicamping, overnachten in een huifkar, slapen in een stro-iglo of het stro-hotel uitproberen. Voor ieder wat wils en voor ieder een unieke ervaring. Op de boerderijcamping staat eenvoud, natuur, vrijheid en gastvrijheid centraal. Mooie, ruime plekken met fantastisch uitzicht op het Groningse platteland.
meubelmerk Pianca blog vlog by Via Lin interieuradvies

Italiaans meubelmerk | Pianca

Ik ging op pad naar Bella Italia! Waar ik in Treviso een bezoek bracht aan de showroom en de fabriek van het mooie Italiaanse meubelmerk Pianca. Een meubelmerk met Scandinavische invloeden qua vorm en afwerking.
binnenkijken stoer landelijk interieur stiens friesland by Via Lin interieuradvies

Binnenkijken | Stoer landelijk interieur

Ik keek binnen bij het stoere landelijke interieur van Hanneke en haar gezin. Mooie gestylde hoekjes vind je volop in haar huis. Ook lees je al Hanneke's tips, tricks en adresjes voor jouw interieur.
Hotspot woonwinkel Huis onder de loep Stiens Friesland

Woonwinkel Stiens | Huis onder de loep

Ik bracht een bezoekje aan een leuke landelijke woonwinkel in Stiens,Friesland. Woonwinkel Huis onder de Loep zit in het centrum van het kleine dorpje Stiens, in het Noorden van Friesland. De eigenaresse Elly kende ik al een tijdje dus ik dacht het is tijd voor jullie om ook kennis te maken met haar woonwinkel.